Over Mij

een blauw duimpje
Ervaring

Ik heb ruim 35 jaar ervaring met elektriciteit.

Algemene Elektriciteit

Of het nu gaat om nieuwbouw of volledige renovaties, elk project kan ik aan.

Oog Voor Detail

Ik ga nauwkeurig te werk en heb aandacht voor elk detail.

Kurt Vandecaveye

Hallo, ik ben Kurt Vandecaveye en als getogen Lichterveldenaar heb al meer dan 30 jaar ervaring in de elektriciteitsbranche. Hoofdzakelijk ben ik actief in de renovatiewerken en meestal naar aanleiding van een negatief keuringsverslag bij de aankoop van een vastgoed. Dus mag ik zeggen dat mijn specialisatie ligt in de markt van renoveren, verbouwingswerken, aanpassingen, enz.

Daaropvolgend worden dan alle installaties gekeurd door een erkend keuringsorganisme en kan de klant daarmee verder om bv verbouwingspremies aan te vragen. Tevens heb ik al een aantal projecten uitgevoerd in de wereld van de industriële units / loodsen en nieuwbouwprojecten zijn mij ook niet vreemd. 

Mijn verdere werkzaamheden zijn plaatsing van videophonie, domotica, verlichting, branddetectie en plaatsing van bekabeling voor alarm en camerasystemen. Om mijn werkzaamheden uit te voeren heb ik een vrachtwagen (7,5 ton) die volledig is ingericht of efficiënt te kunnen werken. Daarnaast heb ik ook een normale bestelwagen voor algemeen gebruik. Namelijk depannages, bekijken projecten, materiaalbevoorrading, enz.

In 2020 heb ik een nieuwe loods laten bouwen om efficiënter mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren en al het gereedschap en materiaal op te slaan. De loods is uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen, zo kan ik mijn klanten het best van dienst zijn.